"Mert lámpás a parancs, világosság a tanítás..." (Péld. 6/23.)

Diószegi Sámuel Baptista

Szakközép- és Szakiskola

Köszöntjük honlapunkon! Tanév eleji teendők az "aktuális híreknél".


Szeretettel köszöntöm iskolánk megújult internetes portálján!

Köszönöm, hogy felkereste iskolánk weblapját. Ezt a portált azért hoztuk létre, hogy széleskörű tájékoztatást nyújtsunk iskolánkról. Bízom abban, hogy hasznos tudnivalókat talál intézményünk működéséről, szakközépiskolai képzéseinkről, szakképzéseinkről, az iskolánk mindennapi életéről.

Pedagógiai és szakmai tevékenységünk elsődleges célja, hogy tanítványaink az itt töltött 3-7 év után felkészültté váljanak az egész életen át tartó tanulásra, illetve teljesítményképes tudással helytálljanak a munkaerőpiacon. Feladatunknak tartjuk tehát a korszerűen működő gazdaság elvárásaihoz igazodó oktatás feltételrendszerének megteremtését. A fentieknek, illetve a gyermekközpontúságon alapuló nevelési elveinknek köszönhetjük, hogy megbecsülnek és keresnek bennünket a térségben.

Bízom benne, ha jobban megismerik az intézményünket, akkor szülőként szívesen bízzák ránk gyermekeiket, a fiatalok pedig kedvet kapnak, hogy diákjaink közé tartozzanak, és a szakmai szervezetek is lehetőséget látnak az intézményünkkel történő új szakmai kapcsolatok létesítésére.

Tisztelettel:

Balogh Péter
Igazgató


Órarend

Órarend

Csengetési rend

Csengetési rend

Eseménynaptár

Eseménynaptár

Tanév rendje

Tanév rendje

Diószegi Sámuel Baptista Szakközép- és Szakiskola

4027 Debrecen, Böszörményi út 23-27.
OM azonosító: 100563
Adószámunk: 18554456-2-09
Telefon: 52/ 532-083, 52/ 532-084
Telefax: 52/ 532-121
Igazgató: 52/ 415-709
E-mail cím: dioszegidebrecen@gmail.com
Webmester: dioszegikonyvtar@freemail.hu


Frissen végzett szakmunkásoknak!

Szerezzen nagyobb esélyt az elhelyezkedésre! Szakma után két év az érettségiért a Diószegiben! Nappali tagozaton (családi pótlék, diákigazolvány), csak a kötelező érettségi tantárgyakból kap felkészítést (a 2011. évi 187. Köznevelési törvény 24.§ (3-4) bekezdés alapján) sűrített formában, hogy két év múlva érettségi bizonyítvány birtokában legyen. Az ötödik, kötelezően választható tantárgyat az érettségin Önnek a szakmunkás bizonyítványa képezi! Használja ki a törvény adta lehetőséget, és szerezzen érettségit nálunk, a Diószegiben!

Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 19.


X Bezár