"Mert lámpás a parancs, világosság a tanítás..." (Péld. 6/23.)

Diószegi Sámuel Baptista

Szakközépiskola és Szakiskola

Köszöntjük honlapunkon!Tanév eleji teendők elérhetőek az "aktuális híreknél".TÁMOP 3.3.10/A-12-2013-0042

Új Széchenyi Terv keretében 49.994.125.- Ft vissza nem térítendo támogatást nyert a Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy.

Szeretettel köszöntöm iskolánk megújult internetes portálján!

Köszönöm, hogy felkereste iskolánk weblapját. Ezt a portált azért hoztuk létre, hogy széleskörű tájékoztatást nyújtsunk iskolánkról. Bízom abban, hogy hasznos tudnivalókat talál intézményünk működéséről, szakközépiskolai képzéseinkről, szakképzéseinkről, az iskolánk mindennapi életéről.

Pedagógiai és szakmai tevékenységünk elsődleges célja, hogy tanítványaink az itt töltött 3-7 év után felkészültté váljanak az egész életen át tartó tanulásra, illetve teljesítményképes tudással helytálljanak a munkaerőpiacon. Feladatunknak tartjuk tehát a korszerűen működő gazdaság elvárásaihoz igazodó oktatás feltételrendszerének megteremtését. A fentieknek, illetve a gyermekközpontúságon alapuló nevelési elveinknek köszönhetjük, hogy megbecsülnek és keresnek bennünket a térségben.

Bízom benne, ha jobban megismerik az intézményünket, akkor szülőként szívesen bízzák ránk gyermekeiket, a fiatalok pedig kedvet kapnak, hogy diákjaink közé tartozzanak, és a szakmai szervezetek is lehetőséget látnak az intézményünkkel történő új szakmai kapcsolatok létesítésére.

Tisztelettel:

Balogh Péter
Igazgató


Órarend

Órarend

Csengetési rend

Csengetési rend

Eseménynaptár

Eseménynaptár

Tanév rendje

Tanév rendje

Diószegi Sámuel Baptista Szakközépiskola és Szakiskola

4027 Debrecen, Böszörményi út 23-27.
OM azonosító: 100563
Adószámunk: 18554456-2-09
Telefon: 52/ 532-083, 52/ 532-084
Telefax: 52/ 532-121
Igazgató: 52/ 415-709
E-mail cím: dioszegidebrecen@gmail.com
Webmester: dioszegikonyvtar@freemail.hu

Nyílt nap iskolánkban november 21-én:8:30 órakor a közlekedésgépész ágazatba tartozó szakmák iránt érdeklődőket várjuk, míg 11.00 órakor a gépészet, kereskedelem, egészségügy és a szociális ágazat szakmái iránt érdeklődő szülőket és diákokat. Először általános tájékoztatót hallhatnak az iskola tornatermében, majd megnézhetik a szakmai gyakorlati oktatás színhelyeit: a tanműhelyeket, tanszalonokat, az iskolai tanboltot. Végül Szülőt, Diákot óralátogatásra invitálunk, hogy betekinthessenek intézményünkben a nevelő-oktató munka világába.


X Bezár